Loading...
 Start Page
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ    690 957 4704 - 261 302 8095
Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη
Τετάρτη 12 Φεβ 2020
Πολλές φορές έχουμε στο μυαλό μας τους άντρες ως <<δράστες>> περισσότερο από τις γυναίκες.Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο φύλα απατούν.Αυτό που θα αναρωτηθεί κανείς είναι γιατί να απατούν? Ανάγκη για απόδραση, έλξη, σεξουαλικός εθισμός, επιβεβαίωση είναι τα κίνητρα των απιστων.
Σύμφωνα με έρευνα οι γυναίκες απατούν όταν νιώθουν υποτιμημένες,ότι ο σύντροφός τους δεν τις εκτιμά,τις κακομεταχειρίζεται,νιώθουν ότι η σχέση τους έφτασε στο τέλος.Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που απλά θέλουν να βιώσουν κάτι διαφορετικό.
Γιατί απατούν οι άντρες
Υπάρχουν άντρες που τους αρέσει να φλερτάρουν και να κάνουν σεξ με διαφορετικά άτομα είτε έχουν σχέση είτε όχι.Εκτός όμως από αυτούς υπάρχουν και άντρες που θα απατήσουν γιατί τους κούρασε η ρουτίνα η καθημερινότητα η ένταση και οι καυγάδες..υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν επιβεβαίωση,νιώθουν πως ζουν ξάνα πως είναι νέοι.Κρίσημη ηλικία γύρω στα 45 με 58.
Σύμφωνα με μελέτη από το indiana university 1 στις 5 γυναίκες και 1 στους 4 άντρες έχουν απατήσει τον σύντροφό τους.
Μετά την απιστία τι γίνεται?
Όταν η απιστία μαθαίνεται κάποια ζευγάριαεξακολουθούν να μένουν μαζί ενώ κάποια χωρίζουν.Δεν είναι ξεκάθαρο το ποσοστό όμως είναι φαινόμενο που οδηδεί στην αυξηση του ποσοστού των διαζυγίων.
Σήμερα η τεχνολογία προσφέρει πιο εύκολη δυνατότητα να αναζητήσει κάποιος το τρίτο πρόσωπο.Επίσης μπορούμε πιο εύκολα να βρούμε ενοχοποιητικά στοιχεία.
Δεν είναι ότι σήμερα είναι πιο συχνή η απιστία αλλά μπορεί να μαθευτεί πιο εύκολα.
Όταν ο ένας από τους δυο βλέπει τον-την σύντροφό του απόμακρο δεν αφήνει το κινητό από τα χέρια του αποφεύγει τον-την σύντροφό του ασχολείται πολύ με την εμφάνισή του έχει περίεργη συμπεριφορά θα ψάξει για αποδείξεις.
Δεν είναι λίγα τα άτομα που θα απευθυνθούν στον ιδιωτικό ερευνητή-ντετεκτιβ ώστε να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.
Ο ιδιωτικός ερευνητής-ντετεκτιβ θα συλλέξει τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε  ο πελάτης του να έχει ξεκάθαρη εικόνα.
Ο ντετεκτιβ σήμερα πρεπει να προσπαθήσει να μην γίνει αντιληπτός συλλέγοντας στοιχεία σε αντίθεση με το παρελθόν που ο ρόλος του ντετεκτιβ ήταν να πιάσει επαυτοφώρου το παράνομο ζευγάρι (μοιχεία).
Τότε οι ντετεκτιβ μπούκαραν στην κυριολεξία στις παράνομες ερωτικές φωλιές και φωτογράφιζαν το παράνομο ζευγάρι.
Σήμερα ο ντετεκτιβ δουλεύει με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό εχεμύθεια διακριτικότητα ώστε να μπορέσει να συλλέξει τα στοιχεία που χρειάζονται.
Ξεπερνιέται η απιστία?
Η αλήθεια είναι ότι για να επουλωθούν οι πληγές της απιστίας χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τους δυο.Έχουμε να κάνουμε με την απόρριψη και τηναπώλεια εμπιστοσύνης.Όταν τα συναισθήματα του απατημένου συζητηθούν και γίνουν αποδεκτά ίσως καταφέρουν να κερδίσουν ξανά ο ένας τον άλλο,όχι ξεχνώντας την απιστία αλλά να μην κυριαρχήσει στη ζωή τους.Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όλο αυτό. Δεν είναι όμως λίγα τα ζευγάρια ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό που δίνουν τέλος στη σχέση.

| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

 Διεύθυνση: Παντανάσσης 29, Πάτρα

 Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

 Κινητό: +30 690 957 4704

  Αθήνα Ερμού 26 Μαρούσι

  Τηλέφωνα 
211 117 3082

  Κινητό 697 178 9912

| ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

Login / Sitemap

© Copyright 2019 - 2023 Ντετέκτιβ Πάτρα | ASPIS DETECTIVES