Loading...
 Start Page
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ    690 957 4704 - 261 302 8095
Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη

 +  Παρακολούθηση και Εντοπισμός Τηλεφώνων

Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες καθώς και σε πρόσωπα τα οποία δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις από αγνώστους.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

 +  Εντοπισμός Απόρρητων - Κακόβουλων Κλήσεων

Είναι αρκετές οι φορές όπου μέσω της ανωνυμίας αρκετοί κακόβουλοι διαταράσουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή ενός προσώπου μέσω απειλών για δικά τους, προσωπικά και άλλα κίνητρα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εντοπίζοντας τη ταυτότητα του κακόβουλου προσώπου που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, καθώς και των κινήτρων που τον οδηγούν στην παρενόχληση σας.

 +  Ανάκτηση Διαγραμμένων Ψηφιακών Δεδομένων

Μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα όπως αρχεία μηνυμάτων, εικόνας και βίντεο τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και έχουν διαγραφεί από τις ψηφιακές σας συσκευές ακόμη και χρόνια πριν. Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το προσωπικό όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακτήσει τα δεδομένα σας.

 +  Εντοπισμός με GPS

Μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση σε πραγματικό χρόνο των συσκευών σας καθώς και αγαπημένων προσώπων σας που μπορεί να έχουν χαθεί είτε να πάσχουν από κάποια ασθένεια με απώλεια συνείδησης, μέσω της τεχνολογίας GPS και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Διαθέτουμε επίσης τις συσκευές μας προς ενοικίαση και πώληση.

 +  Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Πέρα απο τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, άλλοι τόσοι είναι και οι κίνδυνοι που κρύβει. Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή του διαδίκτυου καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται μέσα απο αυτό. Συνεπώς η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη. Τα παιδιά επίσης αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία.

Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο είναι αρκετοί, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών είναι μόλις λίγα από αυτά.

Εάν η συμπεριφορά του παιδιού σας ή κάποιου οικείου σας έχει αλλάξει, εάν το βλέπετε εθισμένο στο διαδίκτυο είναι κάλο να απευθυνθείτε σε εμάς, και το γραφείο μας θα ανακαλύψει εάν έχει πέσει το παιδί σας θύμα κάποιου ηλεκτρονικού εγκληματία.

Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας βρίσκουμε άμεσα και αποτελεσματικά εάν το άτομο για το οποίο φοβάστε έχει πέσει θύμα κάποιου διαδικτυακού απατεώνα, τόσο από την ίδια τη συμπεριφορά του όσο και από τον όγκο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας απορία και δωρεάν συμβουλευτική τηλεφωνικά είτε επισκέπτοντας το Γραφείο μας στην Πάτρα. Η επικοινωνία μας καθώς και το περιεχόμενο της παραμένει ανώνυμο και απόρρητο.

| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

 Διεύθυνση: Παντανάσσης 29, Πάτρα

 Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

 Κινητό: +30 690 957 4704

  Αθήνα Ερμού 26 Μαρούσι

  Τηλέφωνα 
211 117 3082

  Κινητό 697 178 9912

| ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

Login / Sitemap

© Copyright 2019 - 2023 Ντετέκτιβ Πάτρα | ASPIS DETECTIVES