Loading...
 Start Page
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ    690 957 4704 - 261 302 8095
Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη

 +  Ενδοσχολική Βία-Εκφοβισμός (bullying)

Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός μεταξύ των μαθητών αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα και φαινόμενο με πολλές σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική ανάπτυξη του παιδιού πολλές φορές με τραγικά αποτελέσματα. Μπορεί να εκδηλωθεί στο σχολείο, στις παρέες και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Χειρονομίες, ξυλοδαρμοί, βρισιές, απειλές, εκφοβισμοί, σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση είναι μορφές "bullying".

Άρνηση για το σχολείο, πτώση στις μαθησιακές επιδώσεις, σημάδια στο σώμα, αλλαγές στη διάθεση είναι ενδείξεις "bullying".

Οι γονείς οφείλουν να κινηθούν με ευαισθησία και προσοχή. Το Γραφείο μας αναλαμβάνει με πλήρη εχεμύθεια και διακριτικότητα εξονυχιστική έρευνα για άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.

 +  Διαδικτυακός Εκφοβισμός

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός αφορά τον εκφοβισμό, την απειλή, την ταπείνωση παιδιών και εφήβων μέσω διαδικτύου.
Μορφές του είναι η επαναλαμβανόμενη αποστολή μηνυμάτων, είσοδος στους προσωπικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς, αποστολή φωτογραφιών ή μαγνητοσκοπημένου υλικού ή προσωπικέ πληροφορίες προς πολλούς παραλήπτες καθώς και η αποστολή απειλητικών μηνυμάτων.

Οι συνεργάτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να μπορέσουν να σας βοηθήσουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

 +  Εθισμός στο Διαδίκτυο

Ο εθισμός στο διαδίκτυο από τους νέους τείνει να πάρει μορφή επιδημίας. Το διαδίκτυο έχει αλλάξει τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό, δίνει απίστευτες πληροφορίες, αποτελεί στοιχείο ζωής, αλλά κρύβει πολλούς κινδύνους και παγίδες για τους νέους.

Ενδείξείς εθισμού στο διαδίκτυο είναι η καθημερινή πολύωρη πλοήγηση, απομάκρυνση από φίλους και συγγενείς, επιθετικό στις ερωτήσεις γύρω από τη χρήση του διαδικτύου, δε μπορεί χωρίς ίντερνετ, παραμελεί τα μαθήματα του και χάνει ώρες ύπνου.

Οι γονείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα.
Το γραφείο μας με πλήρη εχεμύθεια, διακριτικότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στο πρόβλημα σας.

 +  Σεξουαλική Παρενόχληση Παιδιών

Η σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά αποτελεί ένα φαινόμενο με τρομαχτικές διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ένα μεγάλο ποσοστό ανηλίκων δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από επιτήδειους που κρύβονται πίσω από ψεύτικες ταυτότητες με κακόβουλα κίνητρα εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών.

Μπορούμε να ανακαλύψουμε και να αποτρέψουμε κάθε επιτήδειο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αθωότητα των παιδιών σας.

 +  Παρακολουθήσεις Ανηλίκων - Ναρκωτικά

Η σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά αποτελεί ένα φαινόμενο με τρομαχτικές διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ένα μεγάλο ποσοστό ανηΟι παρακολουθήσεις ανηλίκων γίνονται ύστερα από την σύμφωνη γνώση των γονέων ή κηδεμόνων του ανηλίκου. Συνήθως οι γονείς έχουν αντιληφθεί ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού τους. Απουσίες από το σπίτι, άρνηση αναφοράς για το που πηγαίνει, απομακρύνει παλιούς φίλους, πέφτουν οι σχολικέ επιδώσεις κ.α.

Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για το που κινείται το παιδί και ποιους ανθρώπους συναντά ώστε να αποτρέψουμε παράνομες δραστηριότητες. Η παρακολούθηση γίνεται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.λίκων δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από επιτήδειους που κρύβονται πίσω από ψεύτικες ταυτότητες με κακόβουλα κίνητρα εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών.

Μπορούμε να ανακαλύψουμε και να αποτρέψουμε κάθε επιτήδειο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αθωότητα των παιδιών σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας απορία και δωρεάν συμβουλευτική τηλεφωνικά είτε επισκέπτοντας το Γραφείο μας στην Πάτρα. Η επικοινωνία μας καθώς και το περιεχόμενο της παραμένει ανώνυμο και απόρρητο.

| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

 Διεύθυνση: Παντανάσσης 29, Πάτρα

 Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

 Κινητό: +30 690 957 4704

  Αθήνα Ερμού 26 Μαρούσι

  Τηλέφωνα 
211 117 3082

  Κινητό 697 178 9912

| ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

Login / Sitemap

© Copyright 2019 - 2023 Ντετέκτιβ Πάτρα | ASPIS DETECTIVES