Loading...
 Start Page
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ    690 957 4704 - 261 302 8095
Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της παραμένει απόρρητη και εχέμυθη

Συχνές Ερωτήσεις

 +  Πως ορίζεται το κόστος μιας υπηρεσίας Ιδιωτικών Ερευνών

Το κόστος κάθε υπηρεσίας εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτείται να εμπλακεί, την τοποθεσία-απόσταση και το χρόνο που θα διαρκέσει η έρευνα/παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών καθώς και την λεπτομερή ανάλυση του κόστους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρέχουμε προσιτές σε κόστος υπηρεσίες αντιλαμβανόμενοι την σημερινή πραγματικότητα.

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση του καθενός ώστε να δώσει μια σαφή πρόσφορα βάσει των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Συνιστούμε πάντα στους πιθανούς πελάτες μας να έχουν χρόνο να μιλήσουν μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς όλες οι ιδιωτικές έρευνες είναι διαφορετικές. μονό τότε μπορούμε να σας δώσουμε μια ενημερωμένη ένδειξη των δαπανών και του χρονοδιαγράμματος και να συμφωνήσουμε μαζί έναν σαφή προϋπολογισμό.

 +  Θέλω να προσεγγίσω το Γραφείο σας για ένα ζήτημα όμως διστάζω

Εφόσον έχετε υποψίες και υπόνοιες πως έχετε πέσει θύμα απάτης και νιώθετε πως χρειάζεστε υποστήριξη, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε είτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Τα Γραφεία ιδιωτικών Ερευνών – Ντετέκτιβς, δεν έχουν την εικόνα που παρουσιάζουν οι ταινίες στο σινεμά. Παρέχουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να νιώθετε ασφάλεια να κουβεντιάσετε μαζί μας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η οποιαδήποτε επικοινωνία μας παραμένει εχέμυθη τηρώντας το νομικό και ιδιωτικό απόρρητο.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μέσω της συνεργασία μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα ζητήματα που σας απασχολούν.εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτείται να εμπλακεί, την τοποθεσία-απόσταση και το χρόνο που θα διαρκέσει η έρευνα/παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών καθώς και την λεπτομερή ανάλυση του κόστους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρέχουμε προσιτές σε κόστος υπηρεσίες αντιλαμβανόμενοι την σημερινή πραγματικότητα.

 + Δεν μένω στην Πάτρα, μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας;

Το Γραφείο (ντετέκτιβ) και οι Συνεργάτες μας παρέχουν Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνών στην Πάτρα, στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 +  Πρέπει να συμμετέχω στις Έρευνες των Υποθέσεων μου;

Δεν χρειάζεται να συμμετέχετε καθόλου στις Έρευνες της Υπόθεσης σας παρά μόνο να φροντίσετε να μας δώσετε μια σαφή αρχική εικόνα και λεπτομέρειες για την Υπόθεσης σας στην αρχική μας συνάντηση στο Γραφείο μας.

 +  Μπορείτε να εγγυηθείτε την αποτελεσματικότητα της Έρευνας;

Εγγυόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε κάθε Έρευνα Υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, καθώς την αποτελεσματικότητα της έρευνας ορίζουν τα στοιχεία που είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε για εσάς.

 +  Ποια είναι η διαδικασία για την έναρξη Έρευνας;

Η διαδικασία της Έρευνας θα ξεκινήσει αφού πρώτα μιλήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση σας και τις ατομικές ανάγκες σας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι κατ’ιδιαν. οι συναντήσεις μας φυσικά είναι πάντα δωρεάν. Αφού κανονίσουμε κάποιο ραντεβού και αναφέρετε το πρόβλημα που σας απασχολεί, εμείς θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο Έρευνας κατάλληλο για την περίπτωση σας. Κατόπιν τούτου η έρευνα σας θα ξεκινήσει για την ημερομηνία την οποία συζητήσαμε. Δεν χρεώνουμε για συμβουλές, οπότε μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

 +  Θα ενημερωθώ για την κατάσταση της Έρευνας;

Ναι. Λάβετε υπόψη ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική, θα ενημερώνεστε έγκαιρα και κατά το χρόνο διεξαγωγής των ερευνών.

 +  Έχετε ελάχιστο ποσό ωρών σε μια Έρευνα;

Κατά την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή, πληρώνετε τον ιδιωτικό ερευνητή για το χρόνο του και όχι για το αποτέλεσμα. Ανάλογα με τον τύπο της έρευνας, ενδέχεται να μην έχουμε ελάχιστο αριθμό ωρών. Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για τις δραστηριότητες των θεμάτων, πριν απο την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή.

 +  Πως γίνεται η πληρωμή ενός Ιδιωτικού Ερευνητή;

Κάθε υποθέσει για να ξεκίνησε θα ρέπει να γινεί μια προκαταβολής. Μετά το τέλος της έρευνας ο πελάτης μας ξεχρεώνει το όφελος.

 +  Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα απορρίπτατε μια Έρευνα;

Φυσικά. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορρίψουμε μια έρευνα. Αυτά θα μπορούσαν να είναι νομικής φύσεως θέματα. Πριν από την έναρξη της έρευνας θα πρέπει να έχει γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος ιστορικού για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Για αυτό άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να δούμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία θα ήταν μια προσωπική συνάντηση.

 +  Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι ο/η σύντροφος μου με απατάει;

Εάν η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας έχει αλλάξει, εάν έχετε παρατηρήσει ύποπτα τηλεφωνήματα ή μηνύματα σε περίεργες ώρες, εάν αποκρύπτει και κλειδώνει τις συσκευές επικοινωνίας του από εσάς και γενικότερα υπάρχει μια κατάσταση έντονης μυστικοπάθειας κάλο θα ήταν να το ερευνήσετε.

 +  Το παιδί μου έχει κλειστεί στον εαυτό του και δε θέλει να πάει στο σχολείο. Τι πρέπει να κάνω;

Η ενδοσχολική βία συναντάται εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα σχολεία του κόσμου. Παιδιά ιδιαίτερα ευαίσθητα κλείνονται στον εαυτό τους και δυστυχώς αρκετά συχνά αυτοτιμωρούνται. Εάν λοιπόν έχετε διακρίνει μια θλίψη και εσωστρέφεια στο παιδί σας, εάν δε σας μιλάει για φίλους, κλείνετε στο δωμάτιό του και ψάχνει δικαιολογίες για να αποφύγει το σχολείο ή εάν έχετε εντοπίσει μώλωπες στο σώμα του και σας είπε κάποια δικαιολογία όχι και τόσο πειστική, η κατάσταση είναι σοβαρή και πρέπει να το ερευνήσετε.

 +  Πιστεύω ότι παρακολουθούν τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες. Μπορώ να το μάθω;

Μπορείτε να το μάθετε. Μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους τηλεφωνική υποκλοπή.

 +  Είμαι Επιχειρηματίας και βλέπω μυστικά μου σχέδια να έχουν διαρρεύσει σε ανταγωνιστές.

Εδώ τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1. Έλεγχος φερεγγυότητας υπαλλήλων
2. Έλεγχος ηλεκτρονικών μέσων και κινητών και σταθερών τηλεφώνων
3. Έρευνα χώρου και προσωπικού
4. Έλεγχος κοριών.

 +  Βλέπω απόρρητα έγγραφα της εταιρίας μου να διαρρέουν σε ανταγωνιστές. πως μπορώ να μάθω ποιος το κάνει;

Αυτό θα γίνει αφού πρώτα κάνουμε έναν έλεγχο φερεγγυότητας των υπάλληλων. Κατόπιν θα γίνει ένας έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών μέσων της εταιρίας καθώς και κινητών και σταθερών τηλεφώνων. Στη συνέχεια θα γίνει έρευνα χώρου και τέλος έλεγχος για τυχών κοριούς.

 +  Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι το παιδί μου δεν έχει πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας (bullying);

Η ενδοσχολική βία (bullying) είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο το οποίο συναντάται σχεδόν σε όλα τα σχολειά του κόσμου. Εάν έχετε δει το παιδί σας να μη θέλει να πάει σχολειό και να βρίσκει διαφορές δικαιολογίες για να το αποφύγει, εάν έχει κλειστεί στον εαυτό του και είναι μονίμως μελαγχολικό και σκεπτικό κάλο θα ήταν να ερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι.

Δεν βρίσκετε απάντηση στην ερώτηση σας;

| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο - 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επικοινωνία μας και το περιεχόμενο της, παραμένουν εχέμυθα και απόρρητα.

 Διεύθυνση: Παντανάσσης 29, Πάτρα

 Τηλέφωνο: +30 261 302 8095

 Κινητό: +30 690 957 4704

  Αθήνα Ερμού 26 Μαρούσι

  Τηλέφωνα 
211 117 3082

  Κινητό 697 178 9912

| ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο μας με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους επισκέπτες/πελάτες μας και λαμβάνει κάθε λογική προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Η έρευνα μας διεξάγεται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

Login / Sitemap

© Copyright 2019 - 2023 Ντετέκτιβ Πάτρα | ASPIS DETECTIVES